Til toppen

Bore- og brønnoperasjoner

Lundin Norway boret sin første letebrønn i 2007, og Edvard Grieg-funnet ble en realitet. På få år har vi bygget opp meget høy kompetanse i bore- og brønnoperasjoner som dekker våre behov innen leteboring, brønntesting, produksjonsboring og komplettering. Kompetanseoppbyggingen vil fortsette også i årene framover Lundin Norway satser på robuste brønndesignløsninger, og brønnkontroll har høyeste […]

Lundin Norway boret sin første letebrønn i 2007, og Edvard Grieg-funnet ble en realitet. På få år har vi bygget opp meget høy kompetanse i bore- og brønnoperasjoner som dekker våre behov innen leteboring, brønntesting, produksjonsboring og komplettering. Kompetanseoppbyggingen vil fortsette også i årene framover

Lundin Norway satser på robuste brønndesignløsninger, og brønnkontroll har høyeste prioritet i alle våre bore- og brønnoperasjoner.

I samarbeid med oljeservice- og riggselskaper har Lundin Norway boret over 80 lete- og avgrensningsbrønner i perioden fra 2007 og fram til i dag Boringene er utført med boreenhetene Bredford Dolphin, Maersk Giant, Maersk Gallant, Maersk Guardian, Songa Dee, Transocean Winner, Transocean Leader, Transocean Arctic., Island Innovator og Rowan Viking. I 2016 skal vi benytte den halvt nedsenkbare boreriggen Leiv Eiriksson til å gjennomføre vårt boreprogram i Barentshavet

For mer informasjon, se Lundin Petroleums boreprogram for 2016.