Til toppen

Våre teknologivalg

Lundin Norways teknologivalg henger tett sammen med selskapets strategi. Vi leter primært etter olje og fokuserer på områder med grunt vann (mindre enn 500 meter) hvor trykk og temperatur ikke er spesielt høye. Våre prioriteringer gjør at vi først og fremst satser på tekniske standardløsninger, på velkjente og veldokumenterte teknologier og på kostnadseffektive alternativ. I […]

Lundin Norways teknologivalg henger tett sammen med selskapets strategi. Vi leter primært etter olje og fokuserer på områder med grunt vann (mindre enn 500 meter) hvor trykk og temperatur ikke er spesielt høye. Våre prioriteringer gjør at vi først og fremst satser på tekniske standardløsninger, på velkjente og veldokumenterte teknologier og på kostnadseffektive alternativ.

I vår kontraktsstrategi verdsetter vi tre parametere høyt: kvalitet, tid og pris. Vi bruker norske leverandører på en effektiv måte og for våre prosjekter har norske leverandører vært konkurransedyktige på sine områder i en internasjonal konkurransesituasjon. Vi tilstreber en totalleveranse fra våre hovedkontraktører, som vil si at de også er ansvarlige for påkobling og ferdigstillelseassistanse, og ikke bare engineering og fabrikasjon.