Til toppen

Med kjempetropp til OL i Sotsji

Lundin Norway inngikk i fjor en samarbeidsavtale med Norges Toppidrettsgymnas (NTG) for å støtte opp under elevenes entusiasme og ambisjoner. Vi er nå stolte av at 32 deltakere i Norges OL-tropp har NTG- bakgrunn. Hele 27 prosent!

«Våre» utøvere har gode muligheter til å komme på medaljeplass både innen freestyle, hopp, kombinert, snowboard, alpint, ishockey, langrenn og skiskyting. Da har skolen nådd sitt hovedmål som er å bidra til at utøvere i løpet av sin karriere tar medaljer i internasjonale mesterskap, kvalifiserer seg til ønskede høyere studier og utvikler gode holdninger.

Den høye andelen deltakere med NTG-bakgrunn viser at skolen er en av landets fremste utviklere av idrettstalenter. Her er det mye å lære for virksomheter som skal bygge opp, vedlikeholde og videreformidle kompetanse på et helt annet område – dog ikke er mindre viktig for landet.

Vi gleder oss til å følge tidligere NTG-ere i deres kamp for medaljer og ære!

 

[swf src=»http://www.lundin-norway.no/wp-content/uploads/2014/02/NTG_flash.swf» width=560 height=309]