Til toppen

Lundin Norway under ONS 2014

Lundin Norway er et selskap i konstant endring. Etter 10 år i Norge har vi fortsatt et meget ambisiøst boreprogram på norsk sokkel, vi er godt i gang med utbyggingen av Edvard Grieg feltet hvor vi er operatør og med Johan Sverdrup prosjektet, samt at vi til neste år flytter inn i nytt hovedkontor i […]

Lundin Norway er et selskap i konstant endring. Etter 10 år i Norge har vi fortsatt et meget ambisiøst boreprogram på norsk sokkel, vi er godt i gang med utbyggingen av Edvard Grieg feltet hvor vi er operatør og med Johan Sverdrup prosjektet, samt at vi til neste år flytter inn i nytt hovedkontor i Oslo.

Under ONS vil vi vise frem gode resultater etter 10 år, og se fremover.

Med denne bloggen, vil vi inkludere deg i prosessen vår; opp- og nedturer, utfordringer og løsninger. Resultatet av vårt prosjekt vil kunne oppleves på ONS i august 2014.

Vi håper å se deg på stand 100 i hall K!