Til toppen

Lundin Norway inn på topp-10-liste over attraktive arbeidsgivere

Lundin Norway er blant landets ti mest attraktive arbeidsgivere for ingeniører. Det viser en undersøkelse som Universum har gjennomført. Til sammen er mer enn 8000 yrkesaktive personer med høyere utdanning spurt hvilke bedrifter de kunne tenke seg å jobbe for.

Universum gjennomfører denne undersøkelsen årlig, og dette er første gang Lundin Norway figurerer på listen. Ikke uventet er det selskaper innen olje- og gassindustrien som dominerer i den øvre delen av listen når ingeniørene kårer sine drømmearbeidsgivere.

«Det er naturligvis gledelig å se at så mange utenfor selskapet ser at vi har mye spennende på gang i Lundin Norway», sier Jørn Kokvold, som er HR-sjef i selskapet. «Ekstra hyggelig er det at et relativt lite selskap som oss greier å hevde seg i kåringen. De aller fleste andre selskapene i toppskiktet er vesentlig større enn Lundin Norway,» sier Kokvold.

At Lundin Norway anses som en attraktiv arbeidsgiver har også gitt seg utslag i responsen på stillinger som har vært utlyst. Da 12 stillinger i vår nye driftsavdeling ble annonsert meldte det seg nærmere 2500 kandidater.

Se hele listen her: http://e24.no/spesial/universum-lister/arbeidstakere/?sector=engineering