Til toppen

Vi trenger en ny kommunikasjonsrådgiver

Lundin Norway vokser. Nå leter vi etter en ny kommunikasjonsrådgiver til vår avdeling for eksterne relasjoner. Dette er en mulighet til å jobbe for Norges kanskje mest spennende oljeselskap.

Som kommunikasjonsrådgiver i Lundin Norway får du jobbe i kommunikasjonsfagets fulle bredde, med både intern og ekstern kommunikasjon. Du vil få ansvar for å drive noen egne prosjekter, og vil samarbeide med resten av avdelingen på andre prosjekter. Og for de fleste arbeidsoppgaver vil det være stor grad av samarbeid med ulike fagavdelinger og med selskapets toppledelse.

Klikk her for å søke stillingen!

Edvard_Grieg_002Vi tror en god kandidat har høyere utdanning innen kommunikasjon, mediefag eller journalistikk, og har inngående kunnskap om olje- og gassindustrien i Norge. Gjerne med bakgrunn fra et oljeselskap.

I løpet av dette året starter vi produksjonen fra Edvard Grieg-feltet i Nordsjøen. Lundin Norway blir med det et fullt integrert oljeselskap. Siden starten i 2004 har selskapet vært kjent for en aktiv og suksessfull letestrategi. Som kommunikasjonsrådgiver i selskapet må du ha evnen til å se helheten i alt vi gjør, og kunne sette deg raskt inn i komplekse saker. Som operatør på norsk sokkel er vi også pålagt å ha en beredskapsorganisasjon, der kommunikasjon er en viktig funksjon. Om du har erfaring fra slikt arbeid, vil det være en fordel.

Arbeidsspråket vårt er norsk, men vi kommuniserer likevel mye på engelsk. Så du må kunne formulere deg godt på begge språk.

Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker utenfor Oslo. I tillegg har vi et distriktskontor i Harstad. Vår nye kommunikasjonsrådgiver skal jobbe ved hovedkontoret på Lysaker.

Hvis du tror du passer inn i denne rollen, vil vi gjerne høre fra deg så raskt som mulig.

For å søke stillingen, gå inn på våre sider på Webcruiter.

Og har du lyst til å bli bedre kjent med noen av de som kan bli dine fremtidige kolleger, sjekk ut denne siden.