Til toppen

Møt oss på ONS

Lundin Norway er på plass under ONS, både med stand i messehallen og med innlegg og foredrag på mange ulike arrangement i løpet av uken. Tittel og tema for standen er «Unfold». Kom gjerne innom oss så får du både se og høre hva vi legger i det.

Selve standen vår er utformet nærmest som en skulptur, der vi finner igjen elementer fra logoen og vår øvrige grafiske profil. Samtidig er den også en stilisert modell av et oljereservoar eller et geologikart. Og ikke minst er standen et symbol på hvordan vi i Lundin stadig jakter på ny kunnskap for å forstå det store bildet.

300 millioner år
Vi har mange gode historier vi skal fortelle på standen vår. Hovedvisningen vil være fortellingen om alt som ligger bak en feltutbygging på norsk sokkel, helt fra de første avsetningene i sedimentene skjedde. Enkelt sagt får du en historie over 300 millioner år presentert på kun ti minutter.

Du vil også få høre status om driften på Edvard Grieg, og planene vi har fremover både på Utsirahøyden i Nordsjøen og på Lopphøgda sør i Barentshavet.

Og kanskje det viktigeste elementet på standen er et knippe kunnskapsrike Lundin-ansatte.

Prominente gjester
Vi får mange viktige gjester på standen, med HKH Kronprins Haakon og statsminister Erna Solberg som de mest prominente. Vi venter en delegasjon av stortingspolitikere, et følge med ungdomspolitikere, og også et anselig antall ordførere. Og selvsagt mange av våre kolleger i olje- og gassindustrien i Norge og resten av verden.

Og har du lyst til å stikke innom er du hjertelig velkommen til Hall 3 stand nummer 325.