Til toppen

Vi rekrutterer geologer og geofysikere

Lundin Norway trenger nye folk til leteavdelingen og skal rekruttere geologer og geofysikere til våre kontorer på Lysaker og i Harstad. Hovedoppgavene vil være å identifisere og modne leteprospekter for boring på norsk kontinentalsokkel.

Vi har en stor portefølje av letelisenser, og som selskap skal vi fortsette å vokse organisk basert på egne funn av olje og gass. Nå trenger vi flere folk som vil være med og gjøre de neste store funnene på norsk sokkel. Vi ansetter inntil fire geologer og/eller geofysikere til våre kontor i Harstad og på Lysaker.

Nå leter vi etter deg som har erfaring med å finne nye prospekter, og som har meget god kvalifikasjon innen seismisk tolkning og konseptuell geologisk tilnærming. Du må også ha omfattende kjennskap til norsk sokkels geologi og prospektivitet.

Stillingene krever utdanning på master- eller doktorgradsnivå innen geofysikk eller geologi. Søknadsfrist er 20. november.
For å lese mer om stillingene og sende søknad, gå inn på denne siden.