Til toppen

Policy for informasjonskapsler

1 HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

Informasjonskapsler er tekstfiler som inneholder en begrenset mengde informasjon som lastes inn på din enhet. Informasjonskapsler brukes til å lagre visse opplysninger, f.eks. sider du er innom på et nettsted, hvilken type dataenhet du bruker og innstillinger som f.eks. språkpreferanser, for ditt neste besøk.
Når du besøker vårt nettsted, aksepterer du vår bruk av informasjonskapsler. Vi bruker informasjonskapsler på vårt nettsted og vi kan motta informasjon om deg gjennom slik bruk av informasjonskapsler når du går inn på vårt nettsted. Se nærmere informasjon nedenfor om hvilke kategorier informasjonskapsler vi bruker og hvorfor vi bruker dem. Der er det også en beskrivelse av hvordan du kan avvise og fjerne informasjonskapsler.

 

2 HVORFOR BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER?

1.1 Nødvendige informasjonskapsler
Disse informasjonskapslene trengs for grunnleggende nettstedsfunksjoner som navigering, og nettstedet vil ikke fungere som tiltenkt uten bruk av disse informasjonskapslene.

1.2 Informasjonskapsler for brukeropplevelse
Disse informasjonskapslene brukes for å optimalisere brukeropplevelsen, og de kan f.eks. være i stand til å identifisere hvilken enhet du bruker under besøket på nettstedet. Som regel blir ikke personidentifiserbare opplysninger samlet inn av disse informasjonskapslene.

1.3 Informasjonskapsler for statistikkformål
Disse informasjonskapslene hjelper oss til å utarbeide statistikk over våre besøkende for å forstå hvordan du bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere anonym informasjon om deg.

 

3 INTEGRERT INNHOLD

Vi kan integrere innhold fra tredjeparter, f.eks. videoinnhold og søknadsskjemaer. Disse tredjepartene kan bruke informasjonskapsler og vil kunne motta opplysninger innsamlet av disse informasjonskapslene. Slike tredjeparter kan også bruke andre kategorier informasjonskapsler enn dem som er beskrevet ovenfor. Sjekk hver enkelt tredjeparts nettsted for mer informasjon om deres bruk av informasjonskapsler.

 

4 HVORDAN HÅNDTERE INFORMASJONSKAPSLER

Nyere versjoner av alle velkjente nettlesere gir deg som bruker kontroll over informasjonskapsler på din enhet. Du kan velge om du vil akseptere alle, noen eller ingen informasjonskapsler. Informasjon om hvordan du håndterer informasjonskapsler bør være tilgjengelig under «Hjelp» i nettleseren din.

 

5 KONTAKT

Hvis det er noe du lurer på angående vår bruk av informasjonskapsler, vennligst ta kontakt med oss via e-post: [email protected]