Til toppen

Vi skal ansette senior driftsingeniør

Lundin Norway behøver flere flinke folk til driftsavdelingen. Nå har vi ledig stilling som senior driftsingeniør.

Driftsavdelingen i Lundin Norway har lisens- og operasjonelt ansvar for selskapets produserende felt. Avdelingen består av om lag 120 dedikerte ansatte, onshore og offshore. Som senior driftsingeniør rapporterer du i teknisk linje i drift. Teknisk avdeling har varierte arbeidsoppgaver og ansvarsområder relatert til bl.a. Edvard Grieg.  Evne til å jobbe kryssdisiplinært samt ta ansvar for progresjon og ferdigstilling av oppgaver er sentralt for å lykkes som driftsingeniør. Stillingen er viktig i utformingen av det vi kaller «fremtidens driftskonsept».

Som senior driftsingeniør vil du få ansvar for allokering av olje- og gassproduksjon, prosess-simulering og energiledelse. I tillegg inngår det i stillingen en rolle som teknisk ansvarlig for relevante ytelsesstandarder, være kontraktsansvarlig for aktuelle serviceavtaler og sikre konsistent og god dokumentasjon.

Du må ha utdanning på master-nivå og minst fem års relevant erfaring fra petroleumsindustrien og norsk sokkel. Vi ser etter en person som er en god lagspiller og som har evne til å arbeide systematisk og nøyaktig. Er du i tillegg fleksibel, initiativrik og entusiastisk så kan det være deg vi ser etter.

For å lese mer om stillingen og sende søknad, gå inn her.