Til toppen

Ledige stillinger i prosjektutviklingsavdelingen

Har du lyst til å jobbe med utbyggingsprosjekter i Lundin Norway? Nå har vi tre ledige stillinger i prosjektutviklingsavdelingen vår.

Vår avdeling for prosjektutvikling har ansvar for gjennomføring av studier og utbyggingsprosjekter helt fra konseptfase og fram til en installasjon kan settes i drift. Avdelingen jobber også med oppfølging av partneropererte utbyggingsprosjekter, forsknings- og utviklingsprosjekter, og deltar i videreutvikling av nasjonale og internasjonale standarder.

Nå søker vi etter prosjektleder, elektroingeniør og prosessingeniør.

stillingen som prosjektleder vil du få en sentral posisjon i pågående og kommende studier- og realiseringsprosjekter, samt multidisiplin koordinering av oppfølging av våre leverandører.

Som elektroingeniør får du sentrale oppgaver knyttet til videreutvikling av elektrosystemene på Edvard Grieg-plattformen. Du vil også bidra i pågående studier- og realiseringsprosjekter med oppfølging av våre leverandører innenfor elektrodisiplinen.

Vår nye prosessingeniør får du jobbe med prosess simuleringer og strømningberegninger for olje- og gassanlegg. Du vil også bidra i pågående studier- og realiseringsprosjekter med oppfølging av våre leverandører innenfor prosessdisiplinen.

For å lese mer om den enkelte stilling, og å sende søknad, klikk på lenkene under. Søknadsfrist for alle stillingene er 21. oktober.