Til toppen

To lærlingplasser offshore

Vi søker etter lærlinger innen kjemiprosess og automasjon. Begge lærlinger skal jobbe ved Edvard Grieg-plattformen i Nordsjøen. Søknadsfrist er 25. januar.

Vi ser etter målbevisste kandidater som liker å ta initiativ og ansvar. Som lærling hos oss vil du få arbeidsoppgaver i henhold til læreplan, og vil jobbe sammen med flinke og erfarne folk i vår offshore driftsorganisasjon.

For å bli automatikerlærling i Lundin Norway må du ha fylt 18 år og ha gjennomført VG3 i automatisering. Læretiden er 18 måneder. Arbeidsoppgavene vil blant annet bestå av vedlikehold, feilsøking og kontroll av elektroniske, elektriske, pneumatiske og hydrauliske måle-, styre- og reguleringssystemer.

For å bli lærling i kjemiprosessfaget må du ha fylt 18 år og ha gjennomført VG2 i kjemiprosessfaget. Læretiden er 24 måneder. Arbeidsoppgaver vil blant annet være daglig oppfølging av produksjons- og hjelpesystemer på plattformen, og overvåking og regulering av produksjonen på Edvard Grieg. Du vil jobbe både «i felt» på plattformen, og i kontrollrommet.

For å lese mer om lærlingplassene, og sende søknad – gå inn på den lærlingplassen som er aktuell for deg.