Til toppen

Julepynting til havs

Mange mennesker står på for å holde produksjonen i gang på Edvard Grieg-plattformen også i jula. Og noen står på litt ekstra for å sørge for at det blir julepynt og julestemning i Nordsjøen.

I dagene før jul er det lagt ned et godt stykke arbeid i å gjøre plattformen pyntet og fin til jul. Dette er en viktig faktor for trivselen for alle de som ikke kan være hjemme sammen med sine nærmeste i julen. Nå er kantine, stue og andre fellesrom pyntet etter alle kunstens regler. Og et 35 meter langt julebanner henger i trappeløpet gjennom alle etasjene på Edvard Grieg.

Men å pynte til jul offshore krever planlegging og arbeidstegninger. Man kan ikke bare stikke innom butikken for å skaffe det man mangler.

Vår prosessfagansvarlig Bjørnar Pedersen og prosessteknikker Nina Homme har sammen med gode hjelpere gjort en formidabel innsats i planlegging og gjennomføring av pyntingen. Og tradisjon tro er plattformen bygget i pepperkakeversjon, med godt utført arbeid av kokk Joachim Sletten og Nina Sviland.

En spesiell takk til Bjørnar Pedersens mor, Signy, som hjalp til med gardinsøm før alt ble sendt ut til plattformen, slik at man rakk å bli ferdig til jul.

De som feirer høytiden på Edvard Grieg ønsker alle på land en riktig god jul!