Til toppen

Bli med og forme et oljeselskap for fremtiden

Ny kompetanse og teknologi kombinert med industrierfaring og solide støttefunksjoner er nøkkelen for å lykkes som oljeselskap i fremtiden. Nå ansetter vi noen av de som skal hjelpe oss å nå de ambisiøse målene vi har satt oss.

Ny teknologi og nye løsninger åpner opp muligheter for å tenke annerledes om hvordan driftsorganisasjonen i et oljeselskap skal jobbe. Det kan bety færre arbeidere offshore, eller kanskje til og med helt ubemannede plattformer eller havbunnsinstallasjoner som styres fra land. Med nye digitale løsninger vil det være behov for andre typer kompetanse.

Nå er vi på jakt etter nye kolleger som er dedikert til å stake ut kursen for hvordan vi skal jobbe for sikker og stabil produksjon av olje og gass i fremtiden. Vi er avhengig av gode lagspillerne som samler trådene og sørger for at bedriftens «maskineri» fungerer optimalt. Lundin Norway er på jakt etter ulike typer mennesker, med det til felles at de er gode på det de gjør.

Akkurat nå har vi åtte ledige stillinger. Gå inn på linkene under for å lese mer om den enkelte stilling og å sende søknad. Søknadsfrist er 22. april.