Til toppen

Vil du jobbe hos oss?

Vi vokser, og trenger flere folk. Nå har vi ledige stillinger innen kommersielle operasjoner, kontraktstrategi og kontraktsadministrasjon, og IT-sikkerhet.

I Lundin Norway er vi 400 mennesker som hver eneste dag jobber for å utvikle både selskapet og olje- og gassindustrien for å kunne møte fremtidens krav og forventninger. Vi leter etter folk som kan bidra med nye ideer og solid erfaring.

Vår nye IT sikkerhetsingeniør vil ha oppgaver knyttet til alle sider ved IT-sikkerhet i selskapet, og jobbe i nært samarbeid med personer i vår egen IT-avdeling, HMSK-avdelingen (helse, miljø, sikkerhet og kvalitet) og med eksterne leverandører.

Les mer om stillingen her.

Som rådgiver/seniorrådgiver for kommersielle operasjoner vil du få ansvar innen operasjoner knyttet til oljelaster, og å sikre kapasitet og leveranser av gass i Gassled. Den som ansettes i stillingen blir selskapets fagansvarlige for gass- og kraftmarkedene.

Les mer om stillingen her.

Til vår Supply Chain-avdeling skal vi ansette to kontraktsrådgivere med ansvar for administrasjon av kontrakter innen boring og brønn, og driftsorganisasjonen. Dette inkluderer blant annet forberedelse av strategier og styring av anbudsprosesser.

Les mer om stillingene her.

Om selskapet
Lundin Norway er et solid selskap i vekst. Helst siden oppstart har vi vært det mest suksessrike leteselskapet på norsk sokkel. Basert på våre egne funn og felt har vi vokst til å bli et fullverdig operatørselskap.

Vi tilbyr faglige utfordringer og gir våre ansatte stort ansvar og påvirkningsmulighet for vår videre utvikling.