Til toppen

NTG møter oljeindustrien

I denne serien har vi sammen med Tom Stiansen møtt noen av våre fremste idrettsprofiler for å se hva oljeindustrien og idretten kan lære av hverandre. Se alle episodene her.

Vi er stolt hovedsponsor av Norges Toppidrettsgymnas (NTG), der noen av de beste idrettsutøverne i Norge har gått på skole. Noen av de flinkeste folkene i olje- og gassindustrien jobber i Lundin Norway. I denne serien ser vi på likhetstrekkene mellom toppidrett og olje- og gassindustrien, og hva vi kan lære av hverandre.

I episode 1 møter vi  Pål Anders Ullevålseter for å finne ut hva kartlesing i enduro har til felles med geologiske kart i oljeleting.

I episode 2 møter vi Lasse Kjus for å finne ut hva svinger i alpint har til felles med oljeboring.

I episode 3 møter vi Simen Agdestein for å finne ut hva kunstig intelligens i oljeindustrien har til felles med datamaskinene som brukes i sjakk.

I episode 4 møter vi Kristian Kjelling for å se hvordan å være leder på en plattform har noe til felles med å lede et håndballag.

I siste episode møter vi  Maren Lundby for å finne ut hva skihopping har til felles med sikkerhetstenking i olje- og gassindustrien.