Til toppen

Klart for innovasjonskonferanse

23. oktober arrangeres konferansen Godt tenkt!. Konferansen fokuserer på ny teknologi og nye løsninger som bidrar til at olje- og gassindustrien kan fornye og forbedre seg. Meld deg på nå. Deltakelse er gratis.

Ny teknologi og smarte løsninger er avgjørende for norsk olje- og gassindustri i fremtiden. Ikke innen noen annen industri satses det så mye på forskning og utvikling. Dette ønsker Norsk Petroleumsforening og Lundin Norway å sette fokus på gjennom innovasjonskonferansen Godt tenkt!

PÅMELDING

Dette er tredje år på rad at konferansen arrangeres. Arrangementet består av korte, poengterte foredrag, fortrinnsvis om produkter, teknologier og løsninger som ennå ikke er lansert i markedet. Årets program favner et bredt spekter av teknologier, hvorav flere er relevante også utenfor olje- og gassindustrien. Blant temaene som belyses er

  • Nye utbyggingsmuligheter med multifaseteknologi
  • Kombinasjon av bølge- og vindkraft kan forsyne produksjonsplattformer med fornybar energi
  • Algoritmer og maskinlæring skal forbedre reservoarmodellering
  • Ny teknologi som gir sikrere boreoperasjoner

I tillegg blir det foredrag om hvordan forskning kan gjennomføres uten å sprenge budsjettet, og det blir finale i studentkonkurransen «Vis oss ideen din!» hvor vinnerne får en offshorereise til Edvard Grieg-plattformen i Nordsjøen.

Som avslutning på den faglige delen av seminaret skal Harald Eia snakke om penger og rikdom.

Og tradisjonen tro etterfølges foredragene av prat, pølser og pils. Benytt anledningen til å møte bransjekolleger og andre teknologi-interesserte til gode uformelle samtaler.

 

Dato: Onsdag 23. oktober
Tid: 15:00 – 18:30 (faglig del fra 15:00 – 17:00)
Sted: Strandveien 4, Lysaker (Lundin Norway sine lokaler)

 

Det er gratis å delta! Meld deg på nå!

(Komplett program blir publisert når arrangementet nærmer seg)