Til toppen

Godt tenkt!-programmet er klart!

Vi kan presentere et svært spennende program for innovasjonskonferansen Godt tenkt! som arrangeres 23. oktober. Konferansen fokuserer på ny teknologi og nye løsninger som bidrar til at olje- og gassindustrien kan fornye og forbedre seg. Det er gratis å delta på konferansen og påfølgende pølseparty.

Klikk her for påmelding!

Du får blant annet høre om ny teknologi som kan bidra til CO2-fri energi til offshoreinstallasjoner, om kunstig intelligens i reservoarmodellering, og løsninger som kan gjøre utbygging av satellitter og små felt lønnsomme.

Hele programmet ser du nederst på denne siden.

Dette er tredje år på rad at konferansen arrangeres. Arrangementet består av korte, poengterte foredrag, fortrinnsvis om produkter, teknologier og løsninger som ennå ikke er lansert i markedet. Smarte løsninger er avgjørende for norsk olje- og gassindustri i fremtiden. Ikke innen noen annen industri satses det så mye på forskning og utvikling. Det er nettopp det Norsk Petroleumsforening og Lundin Norway ønsker å sette fokus på gjennom innovasjonskonferansen Godt tenkt!

«Vår industri har noen av landets smarteste hoder, og bidrar med enormt mye innsats innen forskning og utvikling. Ikke bare for olje- og gassindustri, men også på prosjekter som gagner mange andre sektorer», sier Kristin Færøvik, administrerende direktør i Lundin Norway.

«Dette fortjener mer oppmerksomhet. Det vil vi bidra til med denne konferansen. I tillegg blir kunnskap mer verdt når den deles. Godt tenkt! er et smart sted å delta dersom du lurer på hva som rører seg innen forskning og utvikling både i og utenfor vår industri», sier Færøvik.

I tillegg til fagforedragene blir det finale i studentkonkurransen «Vis oss ideen din!» hvor vinnerne får en offshorereise til Edvard Grieg-plattformen i Nordsjøen. Og som avslutning på seminaret skal Harald Eia snakke om penger og rikdom.

Tradisjonen tro etterfølges foredragene av prat, pølser og pils. Benytt anledningen til å møte bransjekolleger og andre teknologi-interesserte til gode uformelle samtaler.

Dato: Onsdag 23. oktober
Tid: 15:00 – 18:30 (faglig del fra 15:00 – ca. 17:00)
Sted: Strandveien 4, Lysaker (Lundin Norway sine lokaler)

Det er gratis å delta! Klikk her for å melde deg på.

Program:
(Konferansespråk er i hovedsak norsk)

The Seven Wastes in Reservoir Modelling Projects
and how to overcome them
Jon Sætrom, Resoptima

Lavkostinnovasjon – smart trenger ikke være dyrt
om nevenyttige nerder og billigbutikker
Jon Halvard Pedersen, Lundin Norway

Deep Purple – offshore hydrogenteknologier
for stabil og CO2-fri energi til olje- og gassinstallasjoner
Marit Mork, TechnipFMC

De-carbonisation of Oil & Gas Production
by cost effective Floating renewable Technologies
Anders Køhler, Floating Power Plant

Finale i studentkonkurransen “Vis oss ideen din!”
finalistene presenterer sine bidrag, vinner utropes
Kristin Færøvik, Lundin Norway

Ny teknologi fjerner transportbegrensning for flerfase transport
kan utløse satellitter og felt i områder uten infrastruktur
Thomas Sperle, Empig

DHIP (Downhole Isolation Packer)
An innovative risk mitigation technology
Geir Ivan Tangen, Lundin Norway

Avslutningsforedrag
Hvor i verden er det lettest å bli rik?
Harald Eia

 

Klikk her for å melde deg på.