Til toppen

Se bilder fra Godt tenkt!-konferansen

For tredje året på rad samler Lundin Norway alle som interesserer seg for innovasjoner i oljebransjen til et program fult av gode ideer og nye løsninger.

Rekordmange tok i år turen til Lysaker og Lundin Norways lokaler for årets Godt tenkt!-konferanse. Her kunne man høre om alt ifra offshore hydrogenteknologier til reservoarmodellering. Her er et knippe bilder fra konferansen.

Les også om finalen av konkurransen Vis oss ideen din!, som også foregikk på konferansen.

Over 200 tok turen til Lysaker på onsdag for å lytte til innovasjoner i oljebransjen.
Marit Mork fra TechnipFMC snakka om prosjektet Deep Purple, hvor man kan ta i bruk offshore hydrogenteknologi for stabil og CO2-fri energi til olje- og gassinstallasjoner.
Lundin Norways lokaler var for tredje året på rad arena for Godt tenkt!
De-carbonisation of Oil & Gas Production by cost effective Floating renewable Technologies Anders Køhler, Floating Power Plant
Tove Lie, som er koordinator for forskning og utvikling i Lundin Norway, tok publikum trygt gjennom onsdagens program.
Sigurd Harstad studerer ved NTNU og var blant finalistene i Vis oss ideen din!. Han fortalte om sin "DragonBox" som skal kunne brukes til å samle værdata til 3D-modellering av lutstrømmer på offshoreinstallasjoner.
Lucas Andersson fra UiS trakk det lengste strået i årets studentkonkurranse med sin idé om å installere varmesensorer i selve borekronen.
Alle foto: Nyebilder
Harald Eia avsluttet konferansen med et lettbeint innlegg om hvor i verden det er enklest å bli rik.
Administrerende direktør i Lundin Norway annonserer vinneren av årets Vis oss ideen din!