Til toppen

Utvider avtale med DNT Oslo og Omegn

– Vi er stolte av å ha bidratt til at den nye Kobberhaughytta endelig kan åpne i januar, sier direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Lundin Norway, Frøydis Eldevik.

Byggeprosjektet på Kobberhaughytta er i rute, og to nye bygg er på plass bak den ærverdige hytta i Nordmarka.

– En stor takk går til våre bidragsytere som har gjort prosjektet Nye Kobberhaughytta mulig. Uten deres støtte, hadde dette prosjektet ikke blitt realisert, sier kommunikasjonssjef Kari Merete Horne i Oslo DNT og Omegn.

Fortsetter samarbeidet

Siden 2018 har Lundin støttet DNT Oslo og omegn med blant annet bygging av den spektakulære Fuglemyrhytta. Nå fortsetter vi samarbeidet, og fra 2019 vil dette også inkludere bidrag til den store utbyggingen på Kobberhaughytta.

Siden 2018 har Lundin Norway samarbeidet med DTN Oslo og Omegn. Slik er utsikten fra Fuglemyrhytta.

– Lundin vil gjennom samarbeidet bidra til å støtte DNT Oslo og Omegns arbeid med å tilrettelegge for et enkelt og naturvennlig friluftsliv, og synliggjøre gode turopplevelser i nærområdene for Lundin-ansatte. Vi er stolte av å ha bidratt til at den nye Kobberhaughytta endelig kan åpne i januar. Vi mener DNT er en organisasjon som spiller godt på lag med våre verdier om åpenhet, tillit, ærlighet og mangfold, sier Frøydis Eldevik, direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Lundin.

Flere sengeplasser og flott utsikt

I starten av januar er det offisiell åpning av den nye Kobberhaughytta. Nå blir det flere sengeplasser og en ny flott stue med utsyn mot Kobberhaugtjern «Den nye boligen for vertskapet frigjør arealer i hovedbygget slik at kjøkken, kjøl og frys, lager, med mer i den gamle hytta kan utvides og moderniseres. For eksempel vil ny serveringsdisk medføre at vi kan ha et bredere utvalg, og med nytt kjøkken kan vi mette flere. Med ny spisesal vil det bli flere sitteplasser», skriver DNT på sine hjemmesider.