Til toppen

Vi leter etter tre nye kollegaer

Kunne du tenke deg å jobbe i et av verdens ledende oljeselskap? Vi ser etter nye folk i våre avdelinger for feltutvikling, HMSK og finans.

Vi skal ansette ingeniør til prosjektutvikling med fokus på tidligfase, rådgiver innen yrkeshygiene og teknisk arbeidsmiljø og controller som brenner for analyse, forbedring og samarbeid.

  • I rollen som senioringeniør vil du være med å styrke vår gjennomføringskraft i utvikling av tidligfase prosjekter. Du vil jobbe med utvikling og modning av prospekter og prosjekter, og vil lede prosjekt team ved behov.
  • Som rådgiver i HMSK-avdelingen vil du i hovedsak jobbe integrert i driftsavdelingens helse- og arbeidsmiljøtjeneste. Det vil også kunne være behov for å bistå selskapets bore- og feltutbyggingsprosjekter med faglig veiledning og relevante arbeidsoppgaver.
  • I rollen som controller er dine hovedoppgaver er knyttet til kvalitetssikring av finansiell rapportering. Stillingen vil også ha fokus på effektivisering og forbedring av prosesser og systemer. Du vil være en sparringspartner for ulike forretningsområder og vil bruke en del tid på å sikre deg dypere innsikt i driften.

For å abonnere på nye stillinger i Lundin Energy Norway kan du registrere deg her.