Til toppen

Vi styrker leteavdelingen

For å gjøre det neste store funnet på norsk sokkel, trenger vi et sterkt leteteam. Vi søker nå erfarne prospektjegere til Lysaker og Harstad.

Å lete er en viktig del av vårt DNA. Vi liker å kalle oss selv utforskere av natur.  Når vi finner det vi søker etter – blir vi litt bedre. Når vi ikke finner det – blir vi litt klokere. Vil du bli en del av laget som utforsker nye muligheter på norsk sokkel?

Vi har en stor leteportefølje på norsk kontinentalsokkel som kontinuerlig fornyes gjennom nye  konsesjoner og forretningsutvikling. Våre ambisjoner er langsiktige og vi etablerer stadig nye fokusområder og letemodeller.. Nå trenger vi flere dyktige hoder både g på Lysaker og i Harstad.

I rollen som prospektjeger bruker du din omfattende geologiske kunnskap om norsk sokkel. En viktig del av jobben blir å jobbe fram prospektmuligheter i både modne og mer umodne deler av sokkelen, samt bidra til å utvikle nye letemodeller.

Les mer om stillingene her.

Doktorgradstilling innen maskinlæring

Maskinlæring har et potensiale til å optimalisere viktige elementer innenfor seismisk prosessering og seismisk tolkning. Vi søker en kandidat for en treårig stilling som nærings-PhD. I stillingen skal kandidaten adressere aspekter ved bruk av AI innen seismisk tolkning og/eller seismisk prosessering.

Les mer: