Til toppen

Sommerjobb i Lundin Energy Norway?

Har du lyst til å prøve deg i et av verdens ledende oljeselskap? Om du studerer enten til å bli ingeniør, geolog, økonom eller kanskje noe innen IT, logistikk, kommunikasjon eller samfunnsfag kan dette være muligheten for deg.

Lundin Energy Norway skal engasjere studenter i sommervikariater innen et bredt spekter av fagdisipliner som er viktig for et oljeselskap. En sommerjobb hos oss kan gi deg verdifull og relevant erfaring. Du får muligheten til å jobbe med interessante faglige utfordringer knyttet til reelle pågående prosjekter. Samtidig blir du kjent med olje- og gassindustrien og med Lundin Energy Norway som arbeidsgiver. 

Lundin startet som et leteselskap, og har utviklet seg videre til en erfaren utbygger og driftsoperatør. I dag er vi over 400 ansatte som ikke bare leter etter olje og gass. Vi utforsker nye ideer, nye løsninger og finner nye svar. Vi utforsker enda bedre måter å produsere på, og enda bedre måter å bygge ut på. Vi leter etter forbedringer innen sikkerhet og miljø. Vi leter etter nye måter å jobbe på – og de beste kollegaene. 

Som sommerstudent i Lundin ser vi etter deg som har den samme utforskertrangen og som har nye ideer. De rette kandidatene er nysgjerrige og fleksible personer som trives med både teamarbeid og selvstendige oppgaver. Flere av dagens ansatte i Lundin startet her som sommervikar. 

Oppstarttidspunkt og varighet for sommervikariatene avtales nærmere mellom den enkelte avdeling og kandidat. 

Søknad om sommerjobb i Lundin Norway sendes elektronisk via vår karriereportal innen 10. januar 2021. Vi ønsker at du legger vitnemål eller karakterutskrifter sammen med søknaden. 

For å sende søknad, gå inn på linken under til den eller de avdelingene du har lyst til å jobbe i. Så ses vi kanskje til sommeren! 

Søknadsfrist: 10. januar 2021