Til toppen

Vi har flere ledige stillinger med søknadsfrist i januar

Kunne du tenke deg å jobbe i et av verdens ledende oljeselskap? Vi leter etter geologer, ingeniører og over 30 sommerstudenter innen flere fagområder.

Vi har en nyopprettet ledig stilling som digitaliseringsingeniør, som skal jobbe med digitalisering innenfor leting og reservoarutvikling. 

Vi skal også ansette erfarne prospektjegere. I rollen som prospektjeger bruker du din omfattende geologiske kunnskap om norsk sokkel. En viktig del av jobben blir å jobbe fram prospektmuligheter i både modne og mer umodne deler av sokkelen, samt bidra til å utvikle nye letemodeller. 

Maskinlæring har et potensiale til å optimalisere viktige elementer innenfor seismisk prosessering og seismisk tolkning. Vi søker en kandidat for en treårig stilling som nærings-PhD. I stillingen skal kandidaten adressere aspekter ved bruk av AI innen seismisk tolkning og/eller seismisk prosessering. 

Sommerjobb i Lundin Energy Norway 

Om du studerer enten til å bli ingeniør, geolog, økonom eller kanskje noe innen IT, logistikk, kommunikasjon eller samfunnsfag, kan en sommerjobb hos oss kan gi deg verdifull og relevant erfaring. Du får muligheten til å jobbe med interessante faglige utfordringer knyttet til reelle pågående prosjekter. Samtidig blir du kjent med olje- og gassindustrien og med Lundin Energy Norway som arbeidsgiver.  

For å sende søknad, gå inn på linken under til den eller de avdelingene du har lyst til å jobbe i. Så ses vi kanskje til sommeren!