Til toppen

Ledige stillinger: Cyber security engineer, integritetsingeniør og petrofysiker

Vil du jobbe i et av verdens ledende oljeselskap? Nå har vi tre spennende stillinger ledige.

Rollen som Cyber security engineer er nyopprettet og skal ha fokus på alle aspekter innenfor Cyber-sikkerhet i Lundin Energy Norway. Vårt mål er å levere IT-løsninger av høy kvalitet til ett krevende og kreativt miljø i en av norsk sokkels mest suksessrike virksomheter. Vi jobber både selvstendig og i team eller prosjekt.

Les mer om stillingen, og søk her.

Som integritetsingeniør rapporterer du i teknisk linje i drift. Teknisk avdeling har varierte arbeidsoppgaver og ansvarsområder relatert til bl.a. Edvard Grieg. Evne til å jobbe kryssdisiplinært samt ta ansvar for progresjon og ferdigstilling av oppgaver er sentralt for å lykkes som integritetsingeniør. Stillingen er viktig i utformingen av «fremtidens driftskonsept».

Ler mer om stillingen, og søk her.

I rollen som senior petrofysiker har du omfattende erfaring med metningsmodellering og permeabilitetsmodellering og forståelse for hvordan dette blir brukt videre i statisk og dynamisk reservoarmodell. Du har god også god erfaring med planlegging og gjennomføring av produksjonsbrønner.

Les mer om stillingen og søk her.