Til toppen

Vi søker kreative sjeler til leteavdelingen og driftsavdelingen

Er du nyutdannet kan det hende vi trenger deg som driftsanalytiker. I tillegg har leteavdelingen ledig stilling som senior geolog/geofysiker.

Som driftsanalytiker/ driftsingeniør ser vi etter deg som er nytenkende, kreativ og gjerne nyutdannet!

Du får en sentral rolle i å yte støtte til flere funksjoner tilknyttet drift og det krever samhandling med alle fagdisiplinene i drift, samt de øvrige avdelingene i selskapet. Her får du muligheten til å bli kjent med hele organisasjonen og bygge kompetanse som er nødvendig for å drive et selskap som oss.

Les mer om stillingen her.

Som senior geolog/ geofysiker vil oppgavene dine være blant annet undergrunnsarbeid relatert til modning av prospekter i egenopererte og partneropererte lisenser. Vi ønsker deg med en master i geologi/geofysikk og minst 5 års relevant erfaring, og som kan dokumentere viktig bidrag til prospektgenerering og prospektmodning.

Les mer om stillingen her.