Til toppen

Nå skal vi ansette flere folk

Lundin har vært i kontinuerlig vekst siden vi ble etablert i 2004. Nå jakter vi igjen på nye kolleger både til arbeid offshore og på land. Kanskje vi er din nye arbeidsgiver?

Ansatte i Lundin Energy Norway har stor påvirkningskraft på hvordan selskapet skal utvikle seg for fremtiden. Vi skal fortsette å lete etter nye petroleumsressurser på norsk sokkel, og produsere de på en effektiv og trygg måte, og med så lave utslipp som mulig.

Men vi gjør mye mer. Vi er alltid på jakt etter nye ideer og løsninger, og vi bidrar både til teknologiutvikling og til å ta ny teknologi i bruk. Fra 2025 skal produksjonen vår skje på en karbonnøytral måte. Vi blir trolig det første operatørselskapet i Norge, og kanskje også i verden, som når det målet. Så når politikerne sier at petroleumsindustrien skal utvikles, ikke avvikles, så sier vi oss helt enige. Det er det vi jobber for hver eneste dag. Det er derfor vi sier; Vi er utforskere av natur.

Alle forbedringer vi gjør drives fram av folk. Nå behøver vi flere kolleger både offshore og på land som kan bidra til å utvikle oss videre.

Sjekk karrieresiden vår for å se hvilke stillinger som er ledige nå. Her dukker det jevnlig opp nye muligheter.