Til toppen

Klart for innovasjonskonferanse – Godt tenkt 2021

Innovasjonskonferansen Godt tenkt 2021 arrangeres 28. oktober. Hør spennende foredragsholdere og møt bransjekolleger til fysisk konferanse igjen. Meld deg på nå.

PÅMELDINGSSIDEN FINNER DU HER

Godt tenkt er et samarbeid mellom Norsk Petroleumsforening og Lundin Energy Norway. Konferansen består av korte, poengterte foredrag, fortrinnsvis om produkter, teknologier og løsninger som ennå ikke er lansert i markedet. Alle ideer som kan bidra til at olje- og gassindustrien forbedrer og fornyer seg hører hjemme på Godt tenkt.

Vi byr på et svært bredt og spennende program i år. Du får møte Bård Eker som er en av Norges mest kjente gründere. Eker er kjent for raske båter og biler gjennom selskapene Hydrolift og Koenigsegg, men har også bidratt til design av alt fra sportsbriller til «kuvøser» for transport av pasienter med smittsomme sykdommer. Bård Eker forteller hva som skal til for å ta en god idé fram til et kommersielt produkt.

Jørn Hurum er utvilsomt Norges mest kjente paleontolog, og opplevde nærmest rockestjernestatus da han sammen med tyske og amerikanske forskere presenterte et 47 millioner år gammelt fossil av en ape. Hurum ga apen navnet «Ida». I media ble fossilet beskrevet som «the Missing Link». På Godt tenkt-konferansen vil Jørn Hurum fortelle om sitt arbeid på Svalbard med å avdekke og frakte ut fossilet av en av verdens største kjente fiskeøgler. Hurum interesserer seg for mange av de samme bergartene som letegeologer. Hvilken overføringsverdi kan det ha?

Andre tema som står på årets konferanseprogram er;

  • En ny metode for innsamling av seismisk data som gir mindre forstyrrelser for fisk og annen fauna i havet
  • Bruk av geopolymer i oljebrønner
  • Nye løsninger basert på bruk av ‘Big data’
  • Finale i studentkonkurransen «Vis oss ideen din»

Det fullstendige programmet blir publisert når konferansen nærmer seg.

Pølser og pils
Godt tenkt-konferansen består av en faglig del og en sosial del. Etter den formelle delen med korte og poengterte foredrag inviterer vi på en uformell pølsefest. Her får du anledning til å møte bransjekolleger eller diskutere fag med foredragsholdere.

Praktiske detaljer for Godt tenkt:

Dato og tid: Torsdag 28. oktober kl 15.00 – ca 17.30 (etterfulgt av pølsefest og mingling)
Sted: Strandveien 4, Lysaker (Lundin Energy Norway sine lokaler)
Påmelding: Via NPF sine nettsider
Pris: Det er gratis å delta.