Til toppen

Jobbe i Lundin

Lundin Energy Norway består av entusiaster som hver dag jobber for å utvikle selskapet, og dermed også en olje- og gassindustri for fremtiden.

I Lundin Energy Norway er vi over 400 ansatte som gjør mer enn å lete etter olje og gass. Vi utforsker også nye ideer, konsepter og løsninger. Våre medarbeidere er nøkkelen for å realisere mulighetene vi ser på norsk sokkel.  Vi vil tiltrekke og beholde talentfulle og innovative medarbeidere som bidrar til å nå selskapets ambisjoner og mål. Hos oss jobber noen av de smarteste hodene takket være et dynamisk og kreativt arbeidsmiljø med fokus på å oppnå gode resultater.  I Norge er vi lokalisert på Lysaker utenfor Oslo og i Harstad.

Noen av de flinkeste folkene i bransjen jobber hos oss, men vi trenger stadig påfyll av nye ideer og løsninger for å kunne fortsette å utfordre etablerte sannheter på norsk sokkel.

For å få varsel om ledige stillinger i Lundin Energy Norway kan du registrere eposten din her.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger

Våre medarbeidere

Våre medarbeidere er grunnen til at vi lykkes og fortsetter å gjøre suksess. Kunnskapen og engasjementet til våre medarbeidere er avgjørende for måten vi utvikler og tilpasser oss fremtidens muligheter og utfordringer. Vi legger til rette for at våre medarbeidere får mulighet til å utvikle seg, stort faglig spillerom og ansvar. Vi verdsetter kreativitet og ønsker at våre medarbeidere utforsker nye ideer og løsninger.

Rekrutteringssvindel

Det blir gjennomført mye svindel knyttet til rekruttering og aktive jobbannonser. Vi opplever at dette også treffer Lundin Energy Norway, og potensielt deg som jobbsøker. Dette er noe vi dessverre i liten grad kan gjøre noe med, men ber deg være observant på følgende i forbindelse med våre søknadsprosesser:

  • Vi kontakter ikke aktivt personer som ikke allerede har søkt på stillinger.
  • Våre utlysninger blir lagt ut på vår hjemmeside lundin-energy-norway.com eller finn.no.
  • Vi bruker kun våre egne kanaler i sosiale medier knyttet til jobbannonser:
  • Dersom vi unntaksvis skulle bruke eksterne selskaper til rekruttering vil jobbannonsen være annonsert under både Lundin Energy Norway og selskapet vi samarbeider med sin logo.
  • Vi vil aldri be om betaling eller avgifter knyttet til en søknadsprosess.
  • Det vil alltid være et jobbintervju ansikt til ansikt med en ansatt i Lundin Energy Norway før det blir gitt et jobbtilbud.

Dersom du mistenker at du er utsatt for rekrutteringssvindel eller er usikker på henvendelser knyttet til Lundin Energy Norway, ta kontakt med oss.

[email protected]