Til toppen
Om oss topp bilde

Om oss

Lundin Energy Norway startet som et leteselskap, og har utviklet seg videre til en erfaren utbygger og driftsoperatør. Vi utforsker nye ideer, nye konsepter og nye løsninger for å produsere energi enda mer effektivt, til en lav kostnad og med et lavt karbonavtrykk.

Gjennom organisk vekst og kontinuerlig forbedring innen sikkerhet og miljø bidrar vi til betydelig verdiskaping for samfunnet.

 

Hvem er vi

Vi er i dag over 400 ansatte som utforsker enda bedre måter å utvinne og produsere olje og gass på. Vi utforsker gjennom forskning, innovasjon, nye partnerskap og gjennom nye måter å samarbeide på. Vi er utforskere av natur. Dette gjør oss til et av verdens ledende olje- og gasselskaper

> Jobbe i Lundin

Hva gjør vi

Vi leverer energi til en verden i konstant endring, og til en voksende befolking. Med vår strategi for organisk vekst og rekordlave driftskostnader, opprettholder vi vår ledende rolle i olje- og gassindustrien, samtidig som vi har som mål å bli karbonnøytrale fra 2025.

> Les mer om selskapets strategi og visjon hos morselskapet Lundin Energy.

Vår rolle i energiomstillingen

Vi produserer olje- og gass på en effektiv måte til et voksende energimarked. Klimaendringer og økende energietterspørsel gjør det viktigere enn noen gang å utforske nye ideer og løsninger. Alternative energikilder og fornybar energi vil bli stadig mer betydningsfullt, men olje og gass vil spille en viktig rolle i flere tiår fremover. Derfor er det viktig at denne energien produseres av selskaper som utøver sin virksomhet på en ansvarsfull måte, og med lavest mulig utslipp. Her ligger vi helt i tet i verden, med lave Co2-utslipp fra våre operasjoner. Det er en posisjon vi skal beholde.

> Bærekraft

Kontakt oss

Lundin Energy Norway

Besøksadresse: Strandveien 4, 1366 Lysaker
Postadresse: postboks 247, 1326 Lysaker


TEL: +47 67 00 20 00

E-post: [email protected]