Til toppen
icon

Sponsorater

Vi er stolt partner med Norges Toppidrettsgymnas (NTG), med DNT Oslo og omegn, Norsk Petroleumsforening og med Norges skiforbund, tennisstjerne Casper Ruud, og hopplandslaget for damer og herrer.

Vi vet hvor viktig det er med kontinuerlig utvikling, og vi er stolte av å kunne bidra til nettopp dette hos våre samarbeidspartnere. Det er også svært givende for oss å følge med på våre unge idrettstalenter, og å vite at våre bidrag legger til rette for at de skal kunne drive med det de liker best, under best mulig forhold.   

Lundin Energy Norway ønsker å spille en positiv rolle i samfunnet vi er en del av, utover det vi bidrar til statens inntekter via selskapsskatt og særskatt. Vi spiller en viktig rolle som arbeidsgiver og vi er helt avhengige av samfunnets tillit om vi skal nå selskapets målsetninger.

Det samfunnsansvaret vi forvalter gjenspeiles i våre verdier – åpenhet – tillit – ærlighet og mangfold. Vi skal etterleve det vi sier. Vi skal ta hensyn til lokalmiljøet, legge vekt på lokale ringvirkninger og være en samarbeidspartner som deler kunnskap, utfordrer og bidrar til læring.